Budyń z kaszy jaglanej i rabarbaru

Budyń z kaszy jaglanej i rabarbaru

Składniki na 1 porcję:

  • 200 g rabarbaru
  • 10 g cukru trzcinowego
  • 100 g ugotowanej kaszy jaglnej na mleku

Wykonanie:

Do naczynia Thermomix dajemy umyty i pokrojony rabarbar. Zasypujemy rabarbar cukrem. Gotujemy czas 8 min/Varoma/obr.Soft

Następnie dodajemy ugotowaną kaszę jaglaną i miksujemy czas 1 min/obr.9

Budyń z kaszy jaglanej i rabarbaru. Thermomix przepisy

Budyń z kaszy jaglanej i rabarbaru. Thermomix przepisy

Podsumowanie
recipe image
Nazwa przepisu
Budyń z kaszy jaglanej i rabarbaru. Thermomix przepisy
Thermomix przepisy

Add Comment

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Wykryto blokadę reklam

Wykryliśmy, że używasz rozszerzeń do blokowania reklam. Prosimy, wesprzyj nas, wyłączając blokadę reklam.

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO